Despre Noi

Naturland – Viitorul există în natură!

 "Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa il faca". (Michel de Montaigne)

Medicamentul modern de sinteza ne-a dat desigur mult, chiar enorm de mult in anumite domenii, si toata euforia pe care a creat-o in jurul sau este in mare parte justificata. Insa doar cateva decenii de experienta cu medicamentul modern, au ajuns sa ne convinga ca acestuia ii sunt proprii si o serie de laturi negative (reactii adverse). Adeseori cu o mana ne da, iar cu o alta ne ia.

In aceasta masura nu trebuie sa ne surprinda renasterea in paralel a medicinei naturiste ca si a practicilor traditionale de tratament, care au intrat din nou pe primul plan al preocuparilor medicale pentru sanatate.

Omul a trait, dupa cum stim, milenii de-a randul in mijlocul naturii, intr-o intima comuniune cu vegetatia si fauna sa. Din cele mai vechi timpuri, omul a avut preocupari deosebite pentru a patrunde in tainele vietii plantelor. Le-a studiat structura, fiziologia, evolutia si, o data cu acestea, utilitatea.

Alimentele si suplimentele din plante ajuta celulele organismului sa-si mentina conditia de echilibru optim si in al doilea rand furnizeaza nutrimentele care sunt esentiale vietii.

Cercetarile au aratat ca multi dintre noi suferim de lipsa unor nutrimente esentiale unei sanatati optime, daca nu chiar vietii insasi.

Multi dintre acesti compusi naturali importanti se gasesc in plante, nu in medicamentele de sinteza.

Atunci cand medicamentele de sinteza se obtin din plante, exista tendinta de a izola una sau alta din substantele chimice si de a arunca restul componentelor plantei si puterii lor de vindecare.

Indiscutabil, metodele naturiste de tratament intruchipate de fitoterapie, aromaterapie, apiterapie sunt insemne ale intelepciunii omului, purtate din generatie in generatie, ale straduintei de a supravietui, a combate (a vindeca) si a preveni suferintele omului.

Misiunea noastra este de a readuce in prim plan aceste metode.

Magazinul Naturland, situat in inima Clujului, pe str. Regele Ferdinand, nr. 23, este prezent pe piata clujeana inca din anul 2005. Acesta s-a remarcat rapid prin dorinta de a oferi o gama larga si variata de produse naturiste care sa acopere necesitatile intregii familii.

Intr-o atmosfera placuta, personalul calificat sta in permanenta la dispozitia cumparatorilor cu informatii pertinente, sfaturi si sugestii.

Din dorinta de a promova un stil de viata sanatos clientilor de pretutindeni, precum si celor carora timpul nu le permite sa ne viziteze locatia, am hotarat sa lansam site-ul www.naturland.ro, magazinul nostru online, cu o gama variata de produse naturiste, la preturi accesibile tuturor, economisind in acest fel si timpul dumneavoastra atat de pretios. 

 

[profiler]
Memory usage: real: 23330816, emalloc: 22564912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem